måndag 14 mars 2011

Trötthet och virkning..

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Jag har i stort sätt tagit det lugnt hela dagen, då jag vakna med huvudvärk, trodde det skulle bli migrän av det hela så jag fick ta min migrän medicin. Antingen lyckades jag stoppa anfallet eller så blev det inget av det, för huvudvärken lättade men jag blir fruktansvärt trött av medicinen och andra sidan. Så jag har varit väldigt trött hela dagen, men precis innan middagen så tog jag mig i kragen och städa i ordning lite i min klädkammare, så nu ser det faktiskt helt okej ut där inne. I morgon måste jag nog ta tag i mitt så kallade vardagsrum + att jag borde plugga och söka sommarjobb.
Ikväll har jag och mamma börjat virka på en gemensam sak, en bil med tillhörande husvagn. Ska bli intressant och se om jag klarar av det. Vi har inte kommit jätte långt i kväll, men ena sidan på bilen är färdig kan man säga. Ni får se en bild i morgon.

Nu ska jag se alla program som jag missat i kväll så som Familjen annorlunda, En bebis i minuten och Gynekologen i Askim =)

Ha en bra kväll allesammans!
Ta hand om er!
Kram!

1 kommentar:

  1. Va roligt med den virkade bilen! Jag ser fram emot bild imorgon :)

    SvaraRadera